Vakantie in Katwijk



Ha, daar zijn we weer even met een berichtje.


De vorige keer had ik vermeld dat Klaske tijdens ons bezoek aan Roemenië ineens naar huis geroepen werd omdat haar moeder met spoed moest worden opgenomen in het ziekenhuis.


Het is dan een heel eind weg voor een dochter om even dichtbij je ouders te kunnen zijn. Dat vond ook een weldoener in Friesland. Hij bood een huisje aan om in te kunnen logeren als de kinderen schoolvakantie kregen.


Nu daar heeft Klaske geen gras over laten groeien. Zodra de kinderen vakantie kregen is ze richting Friesland getogen. De kinderen vonden het heerlijk! En klaske kon een tijdje bij haar ouders in de buurt zijn. Met haar moeder gaat het gelukkig weer beter. We hopen dat het herstel voortgang mag hebben en bidden ook voor de vader van Klaske, die al heel lang ziek is.




Tijdens de vakantie hebben de kinderen ook Katwijk bezocht. En ja, wat doe je dan? Dan ga je natuurlijk naar het strand! Het was lekker weer, en in zo'n grote zandbak is het niet moeilijk te verzinnen wat je zou moeten gaan doen. Een bal, een schep, je handen, kortom je hebt niet veel nodig om daar je dag door te komen. En wat het mooist van al was.....


Toen ze 's avonds moe en hongerig van strand afkwamen, stond de tafel klaar met lekkere salades, de barbecue aan met lekkere worstjes en saté.


Een heel warm en leuk onthaal dus vanuit Katwijk.


Ik heb de foto's nog niet binnen. Die stuur ik wel zodra ze er zijn. Maar een plaatje van Katwijkse strand heb ik nog wel van een vorige keer. Leuk om die ook eens te zien.