Hallo lieve site lezers.


Gisteren,25 april, werd de vrachtwagen geladen. Het was mooi weer en hulp in overvloed. Dit jaar hadden wij een dichte wagen en zo leek hij ook kleiner te zijn. Maar dit was niet het geval, 90 kuub zelfs 92!
De pallets werden geladen met een heftruck, dus dit ging prachtig. De kleine spullen werden er tussen geplaatst zoals bedjes, matrassen, schoolbankjes en stoeltjes.
Toch moest er nog veel achter blijven, maar dit is hoofdzakelijk tweede hands kleding. Daarvan staat er al heel veel in de wagen, dus niet getreurd.
Om een uur of 5 waren we klaar en kon de wagen vertrekken naar Roemenië. Natuurlijk hopen wij dat alles goed aankomen mag.
Wij bedanken hiermee de mensen die meegeholpen hebben aan de transportkosten.
In het bijzonder de stichting Mens voor mens waarvan wij € 1000.- mochten ontvangen: Hanneke en Krista heel veel dank!
Nu gaan wij onze eigen spulletjes pakken voor de reis. Wij vertrekken vrijdag 28 april heel vroeg in de morgen.
Met ons gaan ook Johan en Elly uit Drachten op weg naar Roemeniё. Zij zullen met ons daar zijn, dat is ook wel eens leuk.
Wij hopen op een goede reis en dat we geen last zullen krijgen van het vele water. Zo gauw als we terug zijn kunt u verder lezen hoe alles gegaan is.
Wij reizen onder de bescherming van onze Heiland, dat allen kan ons rustig maken en houden.
Tot dan en wij zullen allen de groeten over brengen van de site lezers uit Nederland. Vriendelijke groeten, Trudy Roerig-Timmers


(foto:"hallo lieve kindertjes, wij komen eraan hoor", v.l.n.r. Petronela, Roxanne, Narcis, Simona en Remus)