Bedankbrief

Stichting ADAPOST

Correspondentieadr Adres secretariaat:
K. Roerig M. van Duijn
Roodborstlaan 4 Zuidstraat 64
2224 JM Katwijk aan Zee 2225 GZ Katwijk ZH
tel. 071-4075320 tel. 071-4016602
trudyenkoos.roerig@12move.nl m.vanduijn@casema.nl

Site: www.blogspot.com
Bankrekening: 33.22.49.085 t.n.v Stg. ADAPOST.

___________________________________________________________________________ Katwijk aan Zee, 3 juni 2008 L.S.,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw gaven, uw hulp, meeleven en gebeden voor ons project in Roemenië.

Afgelopen maand mochten we het kindertehuis in Roemenië weer bezoeken. We troffen daar gezonde, blijde en dankbare kinderen aan. We waren er getuige van dat ze elke avond de Heere danken voor Zijn liefde en trouw en voorbede doen voor “hun moeder Klaske” en voor ons en u in Katwijk. Het is hartverwarmend om dat mee te mogen maken
We waren daarom ook geweldig blij dat we een cheque konden overhandigen met de somma van 12.000 euro.

Daarmee hebben we een goede bijdrage kunnen leveren om het kindertehuis draaiende te houden. Naast de kleding, die per vrachtauto is verstuurd vanuit Katwijk, heeft ons kindertehuis ook behoefte aan financiële middelen.
Voor reparaties aan het huis (vorig jaar zijn de lekkages in het dak verholpen door het plaatsen van dakvensters), voor verwarming, electriciteit, voedsel en hygiene, voor schoolbenodigheden, cursussen voor de oudere kinderen, voor verzekeringen van ziektekosten, brand etc., voor honorarium voor de timmerman en de buurvrouw, die in de huishouding meewerkt.

Een liefdadigheidsproject starten is één, maar het in stand houden is een grote verantwoordelijkheid en zorg. We willen daarom ook van de kinderen leren om eerst de Heere te danken voor Zijn hulp en zorg, en dat Hij ons tot hiertoe heeft geleid.

Maar ook U willen wij niet vergeten. Mede door uw bijdrage, en van velen mochten we, heel trouw, elk jaar een storting ontvangen, hebben we dit tot nu toe kunnen realiseren.
Hiervoor onze hartelijke dank!


Namens stichting ADAPOST
M. van Duijn, secretaresse