Inladen van de vrachtwagen voor de Kerstpaketten in Roemenië

Vandaag zijn we hard aan het werk geweest om de vrachtwagen vanuit Friesland verder bij te vullen met kleding en andere materialen.
Deze keer was de vrachtwagen van Vande Heerik BV met twee chauffeurs die voor het goede pro Deo willen rijden.
Geweldig!! Onder het sjouwen en netjes sorteren van de goederen kwamen Willem en Petra een kijkje nemen. Petraá ouders waren ook meegekomen en keken hun ogen uit. Het was een prachtoge morgen. De dagen ervoor had het ongelooflijk gerend en dat werd ook nu voorspeld voor de ochtend, pas in de middag opklaringen. Maar we mochten in Katwijk genieten van het feit dat de regenbuien ons al gepasseerd waren en daar mag je dan alleen maar heel dankbaar om zijn
Willem en Petra kwamen met de video van 2009 en 2010, die Klaske zelf heeft ingesproken. Heel fijn dat ze juist nu kwamen, want we konden die nu direct mee naar Roemenië geven en uitdelen aan de chauffeurs.
Toen dat gebeurde bleek dat een van de chauffeurs naast en vriendin van Annie van de Vegt had gewoond en toen Willem daarop vertelde dat hij de zoon van Annie is, kon de hele morgen niet meer stuk.
Wat is de wereld klein, maar wat is het ook geweldig dat je zo allemaal bekenden weer tegen het lijf loopt en verhalen kan opdiepen uit het verleden. Het schept ook direct een mooien band tussen de vrijwilligers in Friesland en Katwijk en de vervoersders naar Roemenië en wellicht ook met Klaske, want ook zij was de vriendin van Annie en kende haar andere vriendinnen ook vast wel.
Wat betreft de goederen in hier Katwijk:
We hebben bijna alles mee kunnen nemen, ik denk dat er nog twee pallets over zijn, dus er is vanaf vandaag wel volop plaats voor nieuwe goederen.
Heeft u kleding, kinderkleding, wagens ledikantjes, speelgoed etc. Alles is weer van harte welkom!!!
Elke dinsdagmiddag zijn we vanaf twee uur present op HENDRIKKADE 10 om de goederen weer te sorten en vervoersklaar te maken.
Mocht u op dit tijdstip verhinderd zijn om goederen te komen brengen, dan kunt u van woensdag tot zaterdag terecht bij antiekwinkel "t Stuivertje" op het Andreasplein, achter de "Witte Kerk".