Wie zijn wij?


Graag willen wij ons even voorstellen: wij zijn een groep mensen uit Katwijk en zijn betrokken bij de St.Thuisfront voor straatkinderen. Vanaf 1998 zijn wij bezig met hulp in Roemeniƫ om de arme mensen daar te helpen. Dit is vanuit ons Christen-zijn een opdracht. In de afgelopen jaren hebben wij Annie de Vegt leren kennen met een door haar opgericht kindertehuis. Wij werden erdoor aangeraakt en het liet ons niet meer los. Vanaf die tijd werken wij samen als afdeling Katwijk-Zee. Afgelopen nov. overleed Annie wat ons diep heeft getroffen. Dankbaar voor wat zij betekende voor de kinderen en hen vanuit de liefde voor de Here Jezus die liefde ook uitstralen mocht.
Klaske Bosma zet het werk voort en voor haar vragen wij ook uw gebed. Het is een zwaar werk daar te moeten werken, maar samen mogen wij ook haar helpen. Met u allen die de Stichting een warm hart toedragen zal dit gaan lukken. Annie had altijd een bordje ophangen met de tekst:

"Een huis bouw je met stenen,
een tehuis bouw je met liefde. "
Daarom gaan we verder met uw hulp. Wij zijn een kleine groep, Preben en Joth Hjort, Kees v.d. Plas, Koos en Trudy Roerig, met vele mensen om ons heen die helpen bij inpakken van de goederen en de kleding. Dan noemen wij nog Henk Messemaker die altijd voor ons klaarstaat met hulp of een grote auto. Hij is al meermalen meegeweest naar Roemeniƫ. Fijn dat u deze site heeft bezocht en hopen u volgende keer meer te vertellen. Groeten vanuit Katwijk,